Dansk Sejlunion

Info

Pris:

1450,00 DKK

Dato:

lørdag d. 23 januar 2021

08:00 - 08:00
Sted:

Århus Internationale Sejlsportscenter

Esther Aggerboesgade 80
8000 Århus C

Rutevejledning

7 tilmeldte deltagere
17 ledige pladser
Sidste tilmeldingsfrist er torsdag d. 7 januar 2021 (overskredet). For spørgsmål kontakt Leon Träger (leon@sejlsport.dk)

Meritter

Du kan opnå følgende merit ved kurset:

Instruktør 1

Detaljer

Instruktør 1 kursets formål er at deltagerne får kompetencer i form af faglige og pædagogiske værktøjer til at kunne varetage jobbet som instruktør på et begynderhold eller som hjælpetræner for en erfaren træner. Kurset henvender sig til dig, der har lyst til at undervise børn og unge i sejlsport. Du er enten ny instruktør med lidt eller ingen erfaring - eller du har erfaring, men endnu ikke været på uddannelse. Et bestået Instruktør 1 kursus giver adgang til at deltage i et Instruktør 2 kursus.
Du lærer at undervise på følgende niveauer i Diplomsejlerskolen: • Begynder • Sejler 1
Kurset består af blandede undervisningsformer med webinar, klasseundervisning, gruppearbejde og præsentationer. Kurset består af et introduktions webinar (3 timer en aften før Kursusdagen), en hel kursusdag og et opfølgnings webinar (3 timer en aften efter Kursusdagen). Kurset har i alt en varighed på 18 lektioner. Du modtager i god tid før kurset informationer med links til webinar. Se mere om Kursus indhold her: https://dansksejlunion.dk/uddannelse/instruktoer-traener-uddannelse/instruktoer-og-traener/instruktoer-1

Priser

# Tekst Pris
1 Instruktør 1 1450,00 DKK
Tilvalg Tilvalg
  Total: Pris
Du er ikke logget ind og det kræver login at tilmelde sig et kursus... LOG
Ny bruger - Opret dit SEJLER-LOGIN her OPRET